KAYSERİ / TALAS - Şehit Akın Sevli Ortaokulu

0 (352) 423 34 70
Kuruköprü Mahallesi, Şahin Sk., No10 TALAS/KAYSERİ
Vizyon
Atatürk´ün getirdiği laik,demokratik,çağdaş eğitimi hedefleyen,üreten, çalışmalarını projelendiren,sanatta, sporda,kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen,bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini ve kullanmalarını sağlamayı,öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre üst eğitim programlarına hazırlamayı,kendine güvenen,katılımcı, araştırmacı,kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi,çağdaş ve modern eğitim imkanlarını öğrencinin hizmetine sunmayı amaçlar.
08:50/15:00
Belediye Otobüsü
Büyükşehire bağlanmış Mahalle
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Talas merkeze 18 km uzaklıktadır. Kayseri içinde; Malatya yolundan organize sanayi bölgesini geçtikten 3 km sonra ayrılan yoldan 2 km içerde.
İL İÇİ FUTSAL
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Diğer Hususlar
Okulumuz 2016 yılında hizmete girmiştir. Sınıflarımız 16 -18 kişi civarındadır. Sınıflarımız ve okulumuz yeni ve bakımlıdır Ulaşımı kolaydır. Günün her saatinde Talas´a ve merkeze ulaşım imkanı vardır.