KAYSERİ / TALAS - Şehit Akın Sevli Ortaokulu

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını coşkuyla kutluyoruz! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sadece bir ulusal bayram değil, aynı zamanda özgürlüğün, bağımsızlığın ve demokrasinin sembolüdür. 100 yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin azim ve kararlılığının bir ifadesidir. Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizlere geçmişimizi hatırlatmanın yanı sıra geleceğe dair umutlarımızı da artırıyor. Birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizi daha da yükseklere taşımak için çalışmaya devam ediyoruz.

100. yıl etkinliklerimiz :

*Öğrencilerle birlikte oluşturduğumuz 100 koreografisi

*Her sınıfımızda özenli panolar

*100. yıla özel santraç turnuvası

*100. yıla özel bayrak koşusu yarışmaları

*Mahallemizde bayram alayı yürüyüşü

*100. yıla özel koro ve oratorya gösterileri

May

İl geneli turnuvada mücadele eden kız futsal takımımız rakiplerini geçerek finale yükselme başarısı göstermiş ve Kayseri'de 2. olmuşlardır.

Türkiye geneli ön elemelere katılacak kızlarımıza başarılar diler, Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlksen Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Talas İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Elmalı; 14.03.2023 tarihinde Kayseri Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 8 ve 12.sınıflara yönelik gerçekleştirilen deneme sınavında  dereceye giren öğrencilerimizi makamında ağırladı. Öğrencilerimizin sınava hazırlık çalışmaları ile bilgiler alan ve gelecekteki hedefleri hakkında sohbet eden Müdürümüz Sayın Mustafa Elmalı öğrencilerimize madalya ve kitap ödülü takdiminde bulundu.

Taşra okullarında okulumuz öğrencilerinden Gaye Vural birinci, Zehra Rana İncedayı ise ikinci olmuştur.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Öğretmenlerimize ise göstermiş oldukları gayretten ötürü teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda  2023-2024 eğitim-öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz Ebru Özlem Akçay rehberliğinde e Twinning Web 2.0 Araçları Günlüğüm projesi yürütülmektedir.

Ders kazanımlarını farklı web araçlarını kullanıp eğlenerek pekiştirdirdikleri bu projede yer alan öğrencilerimize başarılar dileriz...